Telephelyfejlesztés

Telephelyfejlesztés az Antal és Antal Kft.-nél

pályázat-01Projekt leírása: A pályázó „Antal és Antal” Kft. már több, mint két évtizede végzi tevékenységét az árnyékolástechnikai elemek gyártása területén. Főbb termékeik: redőny, reluxa, napellenző, szalagfüggöny és harmonika ajtó, valamint mindezen termékek alkatrészei. A vállalat sikeres üzleti évekre tekint vissza, a két évtizedet folyamatos fejlődés jellemezte mind humán, mind a technológia területén. Piaci részesedés 15%-ra tehető Magyarországon, mely az utóbbi években az építőipart leginkább sújtó gazdasági válság miatt csökkent.

A vállalat jelenleg 3 telephellyel rendelkezik.

Projekt célja: a vállalat stratégiai célja, hogy az elvesztett piaci részesedést visszaszerezze. A megrendelők megkövetelik a korszerű telephelyek, európai színvonalú műhelyek meglétét, és technikai felszereltségét, és a gyártási kapacitás növelését. Ennek a stratégiai célnak kíván a pályázó megfelelni, melynek köszönhetően az árbevétele jelentősen növekedni fog.

Projekt tárgya: a projekt keretében 2 db extruder csarnok építésére, valamint 2 eszköz (összeszerelő gép és görgőző sor) beszerzésére kerül sor.

Az épületek hasznos alapterülete 2x 428,82 m2. Az épületmagasság 6,1 m. A két csarnok hosszanti irányban csatlakozik egymáshoz.

Eszközbeszerzés:

• BANC DE MONTAGE BMC 2200 összeszerelő gép

• VT 12 NC-START típusú görgőző sor

A projekt fontos eleme, hogy 5 új munkavállaló kerül alkalmazásra a fenntartási időszak 1. év végéig. Az új munkavállalók a megnövekedő feladatok miatt szükségesek, velük már elegendőek lesznek a tervezett késztermékgyártás árbevételének növeléséhez.

Kedvezményezett neve: Antal és Antal Kft.

Elérhetősége: 4030 Debrecen, Monostorpályi út 9-11.

Közreműködő szervezet: ÉARFÜ Nonprofit Kft.

Elérhetősége: 4025 Debrecen, Széchenyi u. 31.

Honlap: http://www.eszakalfold.hu/