Zsalúzia

Külső árnyékoló, melynek szerkezete rendkívül hasonlít a beltéri reluxához, azonban ez esetben a lamellák 5-8 cm szélesek is lehetnek

Külső hatásoknak maximálisan ellenálló, masszív és hatékony.

Hazánkban is egyre népszerűbb külsőárnyékolási rendszer. Működési elve a reluxáéhoz hasonló, de a külső hatásoknak maximálisan ellenálló, masszív, hatékony kivitel. Előnye, hogy a természetes fény beáramlását szabályozhatjuk anélkül, hogy a friss levegőről le kellene mondanunk. Bármely típus mellett dönt, garantáljuk, hogy a kiváló minőségű alkatrészeknek, és az időjárásálló lamelláinknak köszönhetően évekig elégedett lesz termékünkkel.

Kivitelezés

Domború 80 mm-es lamellái peremezett kivitelűek, és több színben rendelhetőek. A zsalúzia megvezetést igényel, amit vagy feszítéssel, vagy vezetősínnel oldható meg. A gumírozott vezetősínben futó fém betétek csökkentik a működéskor keletkező zajokat és elősegítik az egyenletes lefutást.

Cégünk 3 fajta zsalúzia gyártásával foglalkozik, amelyek C80, Z94 és S93 alakú lamellákkal rendelkezik. Valamint forgalmazzuk svájci partnerünk GRIESSER által gyártott biztonsági zsaluzia rendszereket, melyek elvágható létra helyet láncos működtetéssel készülnek.

Mozgatás

A zsaluziák mozgatása hajtókaros (kurblis) megoldással, vagy motorosan oldható meg. Amennyiben az utóbbi mellett döntünk, választhatunk az egyszerű kapcsolós változat, a távirányítós- és akár a teljesen automatizált
kivitel közül. Utólagos beépítésnél külső védőtokba gyűjti a lamellákat, új épületeknél falba süllyesztve építhető be.