Bemutatkozás

Céginfó

Az Antal és Antal Kft 1991-ben kezdte meg működését kis létszámú vállalkozásként árnyékolástechnikai késztermékek és azok alkatrészeinek illetve profiljainak kereskedelmével. Mára már két debreceni és egy békéscsabai telephelyen több mint 120 dolgozót foglalkoztatunk-szélesítve vállalkozásunkat: árnyékolástechnikai berendezések alkatrészeinek fröccsöntésével, műanyag profilok extudálásával, nagykereskedelmi késztermékek gyártásával.

18 éves tapasztalat birtokában készítjük árnyékolóinkat.

Alapanyagainkat és termékeink fő szerkezeti elemeit a világ és Európa élvonalába tartozó gyártoktól vásároljuk. Cégünk fo profilja közé tartozik kültéri és beltéri redőnyök, melyek műanyag és alumínium kivitelben, hagyományos és motoros működtetéssel gyártunk és forgalmazunk.

Emellett árnyékolók széles választékával rendelkezünk, mint reluxák, roletták, szalagfüggönyök, napellenzők, műanyag és alu rovarhálók, harmónikaajtók, melyek alkatrészeivel is állunk rendelkezésre.

Ezenkívül ablakgyártó cégeknek kínálunk széles méretválasztékban takaróprofilokat, üvegezőékeket, párkányfogadó profilokat valamint külső és belső párkányokat.

Cégünk 2007 óta ISO 9001 minősítő rendszer alapján dolgozik.