X
X
Back to the top
X

Bemutatkozás

Az Antal és Antal Kft

Az Antal és Antal Kft 1991-ben kezdte meg működését kis létszámú vállalkozásként árnyékolástechnikai késztermékek és azok alkatrészeinek illetve profiljainak kereskedelmével. Mára már két debreceni és egy békéscsabai telephelyen több mint 120 dolgozót foglalkoztatunk, így szélesítve vállalkozásunkat:

  • árnyékolástechnikai berendezések alkatrészeinek fröccsöntésével,
  • műanyag profilok extudálásával,
  • nagykereskedelmi késztermékek gyártásával.

Célunk új külföldi piacok elérése, partneri kapcsolatok kialakítása, mely érdekében új termékeket is bemutattunk. Ezen új termékeink nagy érdeklődést mutatva különböző kiállításokon is megtalálhatók, melyek a PVC felsőtokos kétkamrás redőnytok rendszer, C 80-as zsaluzia rendszer, műanyag harmonikaajtó rendszer illetve sávroló rendszerek.

Tevékenység

Árnyékolástechnikai termékeke gyártása, nagyker + műanyagtermékek extrudálása és fröccsöntése, kemény PVC újrahasznosítás

Konzultáció, inspiráció

Szakértő csapatunk segítségével segítünk kiválasztani az igényeknek, és a lehetőségeknek leginkább megfelelő árnyékolót.

Gyártás

Kollégáink 30 év gyártói tapasztalatát felhasználva készítik el árnyékolástechnikai termékeinket.

Ajánlat készítés

Regisztrált viszont eladó partnereink számára rövid határidőn belül egyedi árajánlatot készítünk.

Támogatás, szervíz

Cégünktől megrendelt termékeinkre, rendeltetés szerű használat esetén hosszú távú jótállást és szervíztámogatást biztosítunk.

Minőségpolitika

Cégünk 2007 óta ISO 9001 minősítő rendszer alapján dolgozik.

Az új rendszerek bemutatása hosszas, gondos és precíz előkészületeket igényelt, mely során új extruder gépsorokat és szerszámokat, új festő gépsort, új csomagoló gépsort, új zsaluzia gépsort, felújított műhelyeket, új szerelő csarnokokat és irodákat hoztunk létre és állítottunk be.

További célunk új fröccsöntőgépek beszerzése és üzembe helyezése továbbá a meglévő infrastruktúra fejlesztése mely során a kommunikációs és adminisztrációs bázisunkat is fejleszteni szeretnénk.

Alapanyagainkat és termékeink fő szerkezeti elemeit a világ és Európa élvonalába tartózó gyártóktól vásároljuk. Fő profilunk a külső és belső árnyékolástechnikai termékek melyeket alumíniumból és műanyagból állítjuk hagyományos kézi és motoros működtetéssel.

Sikeres pályázataink