Termékeink

Belső és külső árnyékolók, térelválasztók

Belső árnyékolók

Belső árnyékolóknak nevezzük a beltérre felszerelt árnyékolókat melyek a következők: 16 mm , 25 mm és 50 mm alumínium reluxa,25 mm és 50 mm fa reluxa, 63 mm,89 mm és 127 mm szalagfüggöny, 16 mm, 28 mm és 32 mm gyöngyös és rugós roletta,illetve két új termékünk a különböző színekre festett PVC harmónikaajtók és a nagytokos, kistokos és toknélküli sávroló rendszerek.

Külső árnyékolók

Külső árnyékolóknak nevezzük a kültérre felszerelt árnyékolókat melyek a következők: műanyag és alumínium fix és mobil szúnyogháló rendszerek, ZIP-záras külső napháló rendszerek, napellenző rendszerek, 37 mm,44 mm,55 mm és 77 mm alumínium és műanyag redőny és garázskapu rendszerek, illetve új termékünk a C80-as zsaluzia rendszerünk és a kéreg extrudálással előállított PVC felső tokos redőnytok rendszerek.

Szúnyokhálók

Ablakra, ajtóra szerelhető fix, mobil illetve plisszé szúnyogháló rendszerek. A mobil szúnyogháló rendszereknek három mérettípusa van: ablakra  szerelhető mobil ablak, ajtóra szerelhető mobil ajtó, középen záródó mobil ajtó.

Térelválasztók

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Alkatrészek és kiegészítők

Nyílászáró kiegészítők

Motorok és vezérlések